Wandeling door de Vijfhoek, en dat alles onder leiding van een ervaren gids genaamd Jan Hoving. Jan woont zelf al jaren in de Vijfhoek en kent de buurt dus op zijn duimpje. Daarnaast heeft hij veel materiaal verzameld om de wandeling bijzonder aantrekkelijk te maken. U verzameld in café van Gunsteren, midden in de Vijfhoek.

Van daaruit start de wandeling en komt u langs de mooiste plekken in de buurt. Na afloop komt u terug in het café en staat er een drankje en een heerlijke stamppot (opgave vooraf van de stamppot keuze is vereist) op u te wachten. Na de maaltijd krijgt u nog een kopje thee of koffie.

Dit alles voor een bijzonder aantrekkelijke prijs! Vanaf 10 personen kunnen wij u deze wandeling, inclusief gids, maaltijd en drankjes aanbieden, prijs op aanvraag. Een ideaal personeelsuitje, verjaardagwandeling of gewoon een leuk idee voor uw familie. Natuurlijk kunnen wij op uw verzoek ook andere delen van Haarlem aan u presenteren en kunnen wij de stamppot vervangen door bijvoorbeeld een 3- of 4 gangen diner.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.