Voetbal is erg belangrijk in ons café. Wij zijn officieel licentiehouder van FOX sport en zenden alle competitiewedstrijden uit. Dat begint natuurlijk al op vrijdagavond. Door de 5 televisieschermen heeft u vanuit elke plaats in het café goed zicht! Het geluid gaat natuurlijk over de boxen en we draaien de muziek zoals die ook in het stadion gedraaid wordt. Kortom… een belevenis om bij te zijn!

 

 

Café van Gunsteren is sponsor van Haarlem Kennemerland. 

Haarlem e.o. heeft een grote groep expats. Een grote groep daarvan zocht een vrijetijdsbesteding en is gaan voetballen bij Haarlem Kennemerland. Op zoek naar een sponsor kwam de groep bij cafe van Gunsteren. En zo geschiedde.

Voetbal
Wij zenden wij alle Europa League en Champions League wedstrijden uit en natuurlijk niet te vergeten het E.K. en W.K. Ook nu het Nederlands Elftal zich niet geplaatst heeft maken wij er in café van Gunsteren natuurlijk toch nog een feestje van bij alle andere wedstrijden.
PSV – Ajax 0-2 En dus een feest in ons café!

Op zondag 3 april 2019 hebben wij in café van Gunsteren tijdens een korte herdenkingsplechtigheid de Johan Cruijff Side onthuld. Daarmee eren wij Nederlands grootste voetballer aller tijden.

Zie ook onze pagina over Ajax.